Skin Ceuticals

Endelig er produktene vi har ventet på ankommet! Clinique Viél en av de få i Norge som får forhandle SkinCeuticals i Norge, og tilbyr nå våre kunder, avansert vitenskapelig basert hudpleie.

responsive image


SkinCeuticals’ produkter er utviklet for å forebygge for tidlig aldring av huden, beskytte hudens sunnhet og korrigere uønskede hudtilstander.

Deres mest effektive formler består av rene, aktive, klinisk dokumenterte ingredienser. Et hudprogram fra SkinCeuticals utgjør et komplett system for å forbedre hudens sunnhet.

Kom gjerne innom klinikken for å vite mer, for å prøve produktene eller få en gratis personlig tilpasset hudprogram anbefaling.

Sammen hjelper vi deg med å løse dine hudutfordringer og nå dine målsetninger.

Skin Ceuticals

Avansert hudpleie - Forebygge, beskytte og korrigere
responsive image

For å bevare og forbedre hudens sunnhet, skal et effektivt hudpleieprogram utføre tre fundamentale oppgaver - forebygger, beskytte og korrigere. De avanserte hudpleieproduktene er utviklet for å forebygge for tidlig aldring av huden, beskytte hudens sunnhet og korrigere uønskede hudtilstander. Hos SkinCeuticals betyr det å skape resultater noe mer enn å kun frembringe en sunn og ungdommelig glød.

SkinCeuticals' misjon
Deres formål er å forbedre hudens sunnhet. For å leve opp til dette lover de én enkelt ting - å levere avansert, vitenskapelig basert hudpleie.HUDTYPER

For å få skreddersydd det mest optimale hudpleieprogram er det viktig å kjenne sin hudtype og hvilke hudtilstander en opplever.

NORMAL HUD

Normal hud har en ideell balanse mellom talg og fuktighet, og huden er derfor hverken fet eller tørr. Alle SkinCeuticals' produkter er godt egnet denne hudtypen.

FET HUD

Handler om tilstanden som henger sammen med for føytalgproduksjon og tilstoppede porer. Produkter som anbefales til denne hudtypen, bidrar til å redusere talgmengden, motvirke blokkering, samtidig som de forebygger ytterligere utfordringer.

TØRR HUD

Gjelder tilstander hvor huden kan flasse, klø og føles varm, og det er ofte arvelig betinget. Produktene som anbefales for denne hudtypen bidrar til å motvirke tap av fuktighet, forbedre hudens spenstighet og gir vitalitet til grå og trist hud.

KOMBINERT/BLANDET HUD

Dekker en kombinasjon av fet og tørr hud. Produktanbefalinger kan variere alt etter hvor din hud befinner seg på denne skalaen.

SENSITIV HUD

Gjelder tilstander hvor huden er rød og irritert. Tilstanden kan enten være arvelig betinget eller den kan ha oppstått av seg selv. Sensitiv hud vil letter en andre hudtyper reagere på vind, vær, sol og andre utløsende faktorer som allergener eller duftstoffer. De anbefalte produktene vil hjelpe huden med å falle til ro.


HUDTILSTANDER


ALDRING

Aldring av huden er en nedbrytende prosess som forårsakes av indre, kronologisk aldring og ytre påvirkninger fra miljøet. Indre, så vell som ytre faktorer bidrar til utstråling og fasthet, samt slapp hud, rynker og pigmentflekker.

UREN HUD

Uren hud skyldes en overproduksjon av talg og utilstrekkelig avstøtning av døde hudceller. Typiske følgeproblemer er fet hud, komedoner og kviser. Selve årsaken til uren hud er ukjent, men hormonelle påvirkninger og stress er medvirkende faktorer.

PIGMENTERING

Overskytende melamin - det naturlige pigment, som får huden til å bli brun når den er i solen, hormonsvingninger eller skader på huden kan bety at hudfargen blir ujevn og får brune flekker.

RØD OG IRRITERT HUD

Av og til kan huden utvikle en tendens til å blusse opp og rødme. Men tiden kan rødmen bli mer vedvarende, huden kan føles varm, prikkende og stram. Alle hudtyper kan utvikle denne type utfordringer.

DEHYDRERT HUD

Dehydrering skyldes et utilstrekkelig innhold av fuktighet i huden. Typiske tegn på dehydrert hud kan omfatte kløe, en følelse av stram hud og manglende glød. Når huden først er dehydrert kan den ikke lenger utføre sin barrierefunksjon.

SENSITIVITET

Sensitivitet er normal følge av estetiske behandlinger som mikrodermabrasjon, laser eller peeling. Sensitivitet kan henge sammen med dehydrering eller sart hud, samt aldring.

Les merNYHET I NORGE!

responsive image


Restylane Keyhole Lips- definerte, sensuelle og myke lepper på en naturlig og subtil måte.
Dette er design lepper og det som definerer denne leppetrenden er en liten åpning mellom øvre og nedre leppe, og gjerne i kombinasjon med en skarp og definert amours bue.

Nå er vi klar for en ny leppetrend!

Keyhole kan lages på de aller fleste og kler kvinner i alle aldre, og denne teknikken er spesielt utviklet for og med Restylane.
Det finnes i dag mange ulike kopi og fillerprodukter, ønsker du behandling med Restylane bør du se etter gyldig ID kort for 2017, be om å få se emballasje før behandling og ved leppebehandling skal du alltid få Restylane Lipstick. Hvis ikke har du ikke fått Restylane.HUDPLEIE


Klassisk hudpleie – 50 minutt – kr. 795

Med produkter tilpasset din hud får du dyprens, nærende ingredienser, massasje av ansikt og nakke, ansiktsmaske. Passer for alle!


Dyprens – 50 minutt – kr. 795

Om du har litt uren hud eller akneproblemer er dette behandlingen for deg. Her legger vi stor vekt på erning av urenheter.


Spesialbehandling – 75 minutt – fra kr. 1290

Gir huden din det beste! Dette er en utvidet hudpleiebehandling med mer avanserte produkter tilpasset din hudtype. Passer for alle!


Lunsjbehandling – 30 minutt – kr. 495

Få det beste hudpleieresultatet på kun 30 minutter. Rens, hudanalyse, peeling og maske.


Teenager – 45 minutt – kr. 695

Hudpleie tilpasset ung hud.


Meso Vytal

Meso Vytal behandlingen kan gi synlige resultater etter kun en behandling. Med tynne små nåler tilfører vi hyaluronsyre som gir huden fukt og vitaminer, og som i tillegg stimulerer elastinet og kollagenet i huden

1 behandling – 1 time kr. 1490,-
KUR - 5 behandlinger kr. 6900,-

FRUKTSYREBEHANDLINGER

Vi benytter det anerkjente merket Elizabeth Arden PRO. Behandlingen gir fantastiske resultater mot akne og uren hud, solskader, pigmentflekker, slapp hud, fine linjer og rynker. Anbefales som en kur for optimal effekt.

1 behandling – 30 minutt kr. 690 / 790,-
KUR - 5 behandlinger kr. 3090,-
KUR - 10 behandlinger kr. 5490,-

VOKSING

Legger kr. 310,-
Hake kr. 240,-
Overleppe kr. 240,-
Overleppe og hake kr. 290,-
Hake og kinn kr. 290,-
Overleppe, hake og kinn kr. 350,-
Rygg kr. 520,-
Bikini kr. 370,-
Øre kr. 150,-
Nese kr. 150,-
Armhule kr. 250,-

MUSKELAVSLAPPENDE BEHANDLINGER

responsive image


Muskelavslappende behandling (b.tox) er et registrert legemiddel som blant annet brukes for å glatte ut små ansiktsmuskler. Det tar opptil 2 uker før man oppnår full effekt. Effekten varer fra 3-12 måneder, alt etter hvilken behandling som utføres.

Muskelavslappende behandling mot rynker:
Muskelavslappende behandling (b.tox) er den vanligste kosmetiske behandlingen i Norge og brukes primært til å redusere fine rynker og linjer i ansiktet. Muskelavslappende behandling får muskelen som behandles til å slappe av og dermed glattes huden ut.

Muskelavslappende behandling mot overdreven svette:
Hyperhidrose er overaktive svettekjertler i hender og armhuler. En botoxinjeksjon vil redusere disse plagene da nerveimpulsene til svettekjertlene blokkeres. Dette reduserer svetteproduksjonen betraktelig og er en verdsatt behandling da disse pasientene opplever en helt ny hverdag når effekten oppnås.

Muskelavslappende behandling mot hodepine:
Mange som lider av migrene og spenningshodepine har god effekt av botox behandling. Årsaken til dette er at muskulatur i panne, tinninger og sinterynke slapper av og dermed reduserer spenninger i disse områdene.

Muskelavslappende behandling mot tanngnissing: (Bruxisme)
Ved å injiserer muskelavslappende behandling i kjevemuskelen vil anspenthet og smerter som følge av tanngnissing reduseres kraftig og som oftes forsvinne helt.

Muskelavslappende behandling mot gummy smile:
Hvis du opplever at tannkjøttet er veldig synlig når du smiler, kan dette effektivt behandles med botox. Dette gir deg et naturlig smil.

Les mer

Muskelavslappende behandling 1 område kr. 2390,-
Muskelavslappende behandling 1,5 område kr. 2990,-
Muskelavslappende behandling 2 områder kr. 3890,-
Muskelavslappende behandling 3 områder kr. 4890,-
Svettebehandling armhuler kr. 4890,-
Toxinbehandling mot tanngnissing kr. 3990,-
Lite område (Gummysmile, suremunn, bunnylines) kr. 1490,-

RESTYLANE

Er et fyllstoff (filler) bestående av hyaluronsyre som injiseres i huden for å glatte ut rynker, forynge huden, gir fyldigere og mykere lepper og fremhever ansiktskonturer.

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre og det er derfor den omtales som The Gold Standard. Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaluronsyre.

Restylane har vært på markedet i 20 år, og er brukt i over 25 millioner behandlinger verden over.

Restylane består av en rekke produkter som brukes på forskjellige områder og indikasjoner. Akt fra å øke volum til foryngelse behandlinger som gjør huden myk, frisk og naturlig. Behandling med Restylane stimulerer hudens egne prosesser og styrker huden på sikt. Alle Restylane behandlere går gjennom et omfattende autorisasjonsprogram, slik at du som kunde kan være helt trygg.

I Restylane serien finnes følgende produkter:

Restylane:
fyller ut moderate linjer og rynker som sinnarynke, panne og linjene mellom nese og munn.

Restylane Lip Volume:
gir leppene volum og former konturer i leppelinjen

Restylane Lip Refresh:
gjenomretter fuktbalensen, gjør leppene myke, gir glød og volum etter ønske- med et naturlig resultat.

Restylane skinboosters er hudforyngende behandlinger til ansiktet, som tilfører huden fukt innenfra og gir et friskt og naturlig utseende. Produktet kan også fylle ut små, ujevne linjer rundt øynene eller rundt munnen og er også fin til p behandle arr etter acne, eller de tynne hudområdene som hender, hals og bryst.responsive image

Restylane Perlane: har større molekylstørrelse og brukes til dypere linjer.

Restylane SubQ forsterker ansiktets konturer og bidrar til å gi mer definisjon til kinnben eller hakeparti.

Les mer
Restylane 0,5 ml kr. 2490,-
Restylane 1,0 ml kr. 3490,-
Restylane Perlane 1,0 ml kr. 3690,-
Restylane Lip Volume 1,0 ml kr. 3490,-
Restylane Lip Refresh kr. 3490,-
Restylane vital 1,0 ml kr. 2990,-
Skinbooster, 3 stk vital kr. 6990,-
Konsultasjon er gratis

SKLEROTERAPI

Er behandling av synlige blodårer på bena, såkalte spindelvevsårer.

Årsaken kan være graviditet, arvelige disposisjoner eller overbelastning av bena. Behandlingen går ut på å injiserer et stoff i blodåren med en tynn nål. De første ukene etter behandling vil årene være mørkere og mer framtredende, deretter vil de forsvinne. Spesialstrømper brukes umiddelbart etter behandling og skal brukes i 14 dager.

Det kan være nødvendig med 2-3 behandlinger, det avhenger av størrelse på blodkarene.
Denne behandlingen fører med seg få bivirkninger, men blåmerker etter stikk og forbigående pigmentflekker kan oppstå.
Gravide,ammende, personer med hjerte og karsykdom eller diabetikere kan ikke behandles.

Les mer
Skleroterapi 1 beh. kr. 1990,-

MEDISINSK PEELING

Syrer er et kjent begrep og kalles gjerne kjemisk peeling og utføres hos oss av sykepleier. Disse kommer med ulik pH, i ulik konsentrasjon og styrke noe som avgjør hvor dypt den virker.

Hos oss tilbys mesopeel som er en A-vitamin peeling. Hovedindikasjoner her er antiage, pigment og akne, og kan brukes på alle hudtoner. Peelingen krever ingen forbehandling og er ikke smertefull, men man kan oppleve litt prikking og varmhetsfølelse på huden etter at peelingen er lagt på. Du vil føle deg varm, stram og solbrent etter behandlingen. Jeg anbefaler tre behandlinger i salong med intervall på to uker. Kunden skal alltid bruke home peel hjemme i behandlingsperioden, men skal ikke begynne med denne før etter ca fem dager etter peeling i salong.

Glycolic fra glo therapeutics:
Dette er en kraftig gruktsyrepeeling som reparerer og fornyer huden. Glykolsyre er mye brukt til eksfoliering og er svært cellefornyende. Den forbedrer også hudstrulturen og forynget huden. Det anbefales at man tar 4-6 behandlinger med en intervall på 1-2 uker og anbefales for aldrende hud, akne, solskadet hud, hyperpigmentering og ved inngrodde hår.

TCA peeling:
Kjemisk peeling med trikloreddiksyre utføres ved at en pensler på etsende syre og dermed skaper en kontrollert skade i øvre hudlag slik at huden får en boost til å reparere og skape ny og fin hud. En kan oppnå strammere, glattere og en hud med jevnere hudtone. Det stimulerer også din kollagenproduksjon.

Alle våre medisinske behandlinger utføres ikke på gravide eller ammende.

Les mer
Mesopeel kr. 3000,-
Mesopeel kur, 3 stk kr. 8000,-
TCA peeling kr. 2000,-
Glycol peel kr. 1200,-
Glycol peel kur, 6 stk kr. 6000,-
responsive image

ENVIRON

Environ TCA penslinger er det vi kaller for kjemisk peel. Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten nedetid.

Peelingene har en lav pH med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens "syke" celler destrueres.

En kur med penslinger med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn. Er gunstig for acnehud da den er bakterie drepende og anti inflamatorisk. I tillegg gir den huden en sunn og frisk glød.

For å få det beste resultatet på din hud, anbefaler vi å forberede huden med Environ sine A vitamin kremer minimum tre uker i forkant av en peeling.

Les mer


Environ TCA fresh peel - 30 min. - 990,-

Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper.


Environ TCA Light peel - 50 min. - 1990,-

For deg som ønsker en sunnere hud! En mer konsentrert peeling som styrker huden og øker cellefornyelsen.


Environ Microneedling - 1,5 t. - kr 2990,-

Microneedling med TCA peel. Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.


PMU - Permanent make-up
Bryn

Vi bruker en spesiell metode som heter stråteknikk. Dvs at vi tattoverer inn tynne små hår som ser ut som naturlige øyebrynshår.
Eyeliner

Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og man kan velge forskjellig tykkelse etter behov og ønske.
Lepper

Lepper tattoveres med både omriss og fyllfarge i samme farge, og man sitter igjen med et naturlig og vakkert resultat.


PMU

PMU Øyenbryn kr. 5100,-
PMU Eyeliner - øvre øyelokk kr. 4000,-
PMU Eyeliner - øvre og nedre øyelokk kr. 5100,-
PMU Eyeliner - tykkere øvre lokk kr. 4800,-
PMU Lepper – tynn lipliner med leppefyll kr. 6000,-
PMU Lepper – kun lipliner kr. 5000,-
PMU Skjønnhetsflekk (NB! Inkludert en refill etter max 5 uker) kr. 990,-

REFILL

Det er inkludert 2 gratis refill i prisen. Hvis det trengs ekstra refill etter dette innen 5 uker koster det kr. 700,-


PMU – refill innen 1 år:
Bryn eller eyeliner fra kr. 2500,-
Lepper kr. 2500,-
Refill etter andre klinikker kr. 2500,-

VIPPER OG BRYN

Forming av bryn kr. 360,-
Farge og forming av bryn kr. 460,-
Farge og forming av bryn + farging av vipper kr. 560,-
Vippeløft kr. 795,-

Generell info om PMU:

Vi utfører permanent make-up av høy kvalitet og innehar kompetanse på de nyeste metodene; blant annet 3D hårpåtegning.
Det er inkludert 2 gratis refill i prisen. Om det er behov for ekstra refill etter dette innen 5 uker koster dette kr. 700,-

NB! Det er 18 års aldersgrense for ALLE våre PMU behandlinger. NB! Vi utfører ikke PMU på gravide.

Har du vippe extention kan du IKKE ta eyeliner før vippene og limet er borte.